Search AUBHA web site

Preporucujemo

Izbor slika

Facebook Like

Poštovanje svim dobrim ljudima,

Zovem se Amira Šahbaz i živim u Maglaju. Imam muža i 25-ogodišnjeg sina koji ne radi. Ja i moj muž smo zaposleni ali od naših plata ne možemo izmiriti štetu koja nam je nastala usljed poplave. Na dan poplave umro je moj otac.

Ostali smo bez ičega. Živimo u garsonjeri koja je poplavljena i procjenjena kao totalna šteta – 100%. U toj garsonjeri spavamo od prvog dana kada smo izbacili mulj i istjerali vodu. Spavali smo na mokrom, na spužvama i jedna stara žena nam je dala dva stara kauča. Nemamo kud, a i ta garsonjera nije naša nego vlasništvo firme u kojoj radimo.  

Sada je malo bolje, suši se sve polako i trebalo bi početi sa radovima. Nemamo sredstava. Ide zima, svi se bojimo svake kapi kiše. Naša vlast nam štošta obećava, dolaze slikaju, snimaju ali ništa. Uskoro se puni dva mjeseca od poplave a mi stojimo na istom mjestu. Puno je prašine, zidovi su okrunjeni, pod je betonski.

Moja mama isto tako ostala je sama. Otac je umro a njena kuća na dva sprata totalno je uništena. Njoj je još teže jer ima 73 godine. Meni je 50 godina i imam muža i sina pa se nekako tješim.

Molim sve dobre ljude da nam pomognu u sanaciji garsonjere i barem dijela mamine kuće a mi ćemo nekako kupiti namještaj jedno po jedno ima i polovnih stvari za kupiti.

Unaprijed se zahvaljujem i još jednom molim sve dobre ljude da pomognu nesretnoj porodici.

 

Hvala još jednom i veliki srdačni pozdrav.

Moj broj telefona je +387-62-654-275 i email adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Šahbaz Amira

 

18. juli 2014.

Statistika

Articles View Hits
940453

Broj posjetilaca

Ove sedmice874
Ovog mjeseca12925

Trenutni broj posjetilaca

3
Online