Search AUBHA web site

Preporucujemo

Izbor slika

Facebook Like

Ambasador Hajrić: Prvi put je za ove izbore organizovano glasačko mjesto u Ambasadi BiH u Canberri i nadamo se da ćemo zajedno proslaviti ovaj važan čin za budućnost Bosne i Hercegovine, sa nadom da će demokratski izbori dati vlasti koje će još više ubrzati ekonomski napredak i učvrstiti euroatlantski put naše zemlje.

AmbasadaBiH-Canberra

Na dan izbora u Bosni i Hercegovini, ambasada BiH u Canberri će održati 'dan ovorenih vrata'.

Ambasador Mirza Hajrić poziva građane Bosne i Hercegovine u Australiji da 7. oktobra posjete Ambasadu BiH.

„Pozivamo vas na druženje uz kulturno zabavni program, tradicionalne pjesme i igre iz svih krajeva naše zemlje, te jela bosanske i hercegovačke kuhinje.

Dočekaće vas otvorena kapija Ambasade i uz osmjeh osoblja Ambasade i volontera, pokušaćemo da vam uljepšamo ovaj značajan dan za Bosance i Hercegovce u zemlji i širom svijeta.

Prvi put je za ove izbore organizovano glasačko mjesto u Ambasadi BiH u Canberri i nadamo se da ćemo zajedno proslaviti ovaj važan čin za budućnost Bosne i Hercegovine, sa nadom da će demokratski izbori dati vlasti koje će još više ubrzati ekonomski napredak i učvrstiti euroatlantski put naše zemlje.

Glasačko mjesto za registrovane glasače u Ambasadi će se nalaziti u zgradi Ambasade, što će biti obilježeno znakovima i uputstvima.“

 

Adresa: 5 Beale Crescent, Deakin, ACT

Vrijeme: nedjelja 7. 10. 2018. od 11-19h.

 www.bihembassy.org

 

27. 9. 2018.

 

Statistika

Articles View Hits
976005

Broj posjetilaca

Ove sedmice1521
Ovog mjeseca10906

Trenutni broj posjetilaca

19
Online