Search AUBHA web site

Preporucujemo

Izbor slika

Facebook Like

Soccer-Camp-Melbourne2018Početkom oktobra ove godine Melbourne će biti centar bosanskohercegovačke sportske dijaspore u Australiji.

Kontakt osoba u Melbournu je Nehrudin Džambegović, tel 0413 922 065, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Naime, od 2-6. oktobra 2018. u organizaciji US Soccer Education iz Denvera i u saradnji sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine, te uz potporu Australskog-BiH Sportskog Saveza u Austaliji održat će se Peti BALKAN SOCCER CAMP.

 

Na kampu u Melbuurnu, pored direktora US Soccer Education Murata Alibašića i Ericka Frencha, treninge će voditi Mirza Varešanović, nekadašnji igrač i trener Sarajeva i reprezentativac Bosne i Hercegovine, legendarni Slobodan Janjuš Čobo će raditi sa golmanima, a tu će biti i fudbalski menadžer Nedim Runda, nekadašnji fudbaler FK Sarajeva sa još dvojicom trenera iz BiH.

 

Za održavanje kampa, rezervisani su odlični sportski tereni RMIT University – Bundoora Campus

Direktor US Soccer Education Murat Alibašić podvlači značaj kampa. “Zadatak svih nas će biti da na ovom kampu otkrijemo i potencijalne “Zmajeve” i predložimo ih FS/NS Bosne i Hercegovine. Pored toga, kamp će poslužiti i za odabir talentovanih igrača koji su sazreli za profesionalni nivo u nekoj od Evropskih liga. U tom smislu, već smo osigurali besplatnu probu za najtalentovanije fudbalere u timovima iz naše domovine i regiona.

Uz to, ovo je prilika da na jednom mjestu učesnici kampa svih starosnih kategorija treniraju s našim licenciranim i iskusnim stručnjacima i pokažu šta znaju. Potom, pružit ćemo im priliku da prezentiraju svoje znanje i budu viđeni od strane mnogobrojnih stručnjaka menadžera i skauta koji će pratiti dešavanja na kampu.”

Dodane informacije i način prijave možete naći na zvaničnoj web stranici US Soccer Education – http://ussoccereducation.com/

 

25. juli 2018.

 

Statistika

Articles View Hits
976031

Broj posjetilaca

Ove sedmice1565
Ovog mjeseca10950

Trenutni broj posjetilaca

14
Online