Search AUBHA web site

Preporucujemo

Izbor slika

Facebook Like

Nedavno je u Sarajevu počeo raditi Informativno Kulturni  Centar (www.bhteme.com) namjenjen bosanskohercegovačkim državljanima koji žive i rade u inostranstvu.

Centar nastoji poduprijeti kulturnu i informativnu integraciju bosanskohercegovačkih državljana koji žive u inostranstvu sa domovinom i kroz svoje aktivnosti želimo biti prisutni u informativnom i kulturnom prostoru naše države.


Stoga vas pozivamo da pratite naš web potral na kojem ćemo objavljivati informacije o aktuelnim dešavanjima naših klubova i udruženja u inostranstvu, najave događaja, rubriku pravnog savjetovanja, kulturna i ekonomska kretanja, rubrike posvećene uspjesima naših ljudi u  različitim oblastima društvenog života i mnoge druge zanimljivosti.

Istovremeno vas molimo da ovo obavještenje proslijedite vašim članovima, prijateljima i poznanicima i obavijestite ih o početku rada Centra radi ostvarivanja zajedničkih interesa.


Za sve informacije na koji način možete aktivno učetvovati u kreiranju sadržaja i kako poslati svoje priloge u cilju upoznavanja javnosti o vašim aktivnostima, planovima i realizovanim projektima, molimo vas da nam se obratite putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa našeg web potrala je http://bhteme.com

 

Elvis Zorlak, dipl.iur.

direktor Informativno Kulturnog Centra

Objavljeno 9.6. 2014.

Statistika

Articles View Hits
877467

Broj posjetilaca

Ove sedmice1450
Ovog mjeseca3453

Trenutni broj posjetilaca

18
Online